MENU

HOME >>

Belgische Goksites >>

Nederlandse goksites >>

Gratis gokken >>

Mobiel gokken >>

LEGAALGOKKEN.net

Legaal online gokken op legale goksites

Nederlandse goksites

Volgens verschillende onderzoeken (zoals bijvoorbeeld “gokken in kaart”) hebben vele honderdduizenden Nederlanders al eens online gegokt bij een goksite. Toch is online gokken in Nederland op dit moment nog steeds niet legaal. Moeilijk voor te stellen. Zo’n grote vraag, maar geen legaal aanbod. Geen wonder dat mensen dan gaan spelen bij buitenlandse goksites. Dit zijn echter allemaal goksites die tegenwoordig als illegaal worden bestempeld door de Kansspelautoriteit. De kans is gelukkig groot dat vanaf 1 januari 2018 veel van deze goksites een vergunning weten te bemachtigen zodat ook zij legaal actief kunnen zijn. Tot het zover is zijn er dus helaas geen legale goksites hier te vermelden.

Waar gokken Nederlanders nu dan online?

Nederlanders die momenteel online gokken doen dit hoofdzakelijk bij goksites die gevestigd zijn op Malta. Deze goksites bevinden zich binnen de Europese Unie en gingen er vanuit dat zij hierdoor in alle landen die bij de EU zijn aangesloten hun diensten mochten aanbieden. Door nationale wetten in de afzonderlijke landen blijkt dit op het moment niet zo te zijn. Goksites die zich specifiek richten op spelers in landen waar zij geen speciale vergunning voor hebben riskeren vervolging. Ook in Nederland wordt steeds strenger tegen ‘illegale goksites’ opgetreden. Dit wordt gedaan om legale goksites vanaf 2018 een eerlijke kans te geven.

Nederland loopt qua wetgeving omtrent online goksites dus vele jaren achter op de meeste landen binnen de EU. In vrijwel alle landen kan namelijk al jaren legaal online worden gegokt. En veel van de meest populaire Europese online goksites zullen ook proberen om in de toekomst een vergunning in Nederland te bemachtigen.

Wil je een overzicht van de beste online goksites binnen de EU? Kijk dan eens op Nodepositbonuses.eu >>

Gratis Gokker Nieuwsbrief >>

Meer info: Wil jij als eerste op de hoogte zijn van legale goksites in Nederland? Schrijf je dan in voor deze nieuwsbrief.